Viherkasveilla viihtyisyyttä

Viherkasveilla viihtyisyyttä

Viherkasveilla viihtyisyyttä

Palveluihimme kuuluvat

• vihersisustusten suunnittelu, toteutus ja jatkuva huolto (viherkasvit tai silkkikasvit)
• olemassa olevien kasvien huoltotoimet - myös silkkikasveille 

Vihersisustuksen suunnittelu

Vihersisustus suunnitellaan yhdessä asiakkaan tai arkkitehdin kanssa muuhun sisustukseen ja talon tyyliin sopivaksi. Ruukkuvaihtoehtoja on runsaasti, mutta viherkasvien valinnassa on tiedettävä kasvupaikkavaatimusten antamat rajoitteet. Pohjoinen ilmastomme ja pimeät talvet tuovat haastetta kasvivalintoihin. Siksi joissakin kohteissa on viherkasvin tilalle valittava silkkikasvi, kun valo-olosuhteet tai vetoisuus ovat vallitsevia. Laadukkaat silkkikasvit ovat hintansa väärtti - ne kestävät aikaa ja ovat todella luonnollisen näköisiä. Helppohoitoisina nekin tarvitsevat silloin tällöin huoltoa - onko surullisempaa näkyä kuin nurkkaan unohdettu vanha silkkikasvi paksun pölykerroksen alla? 

Vihersisustuksen toteutus

Viheristutukset toteutetaan joko perinteisinä multaistutuksina tai ruukkusoraan istutettuina. Koska viherkasvit/silkkikasvit ja ruukut tulevat eri paikoista on taloudellisinta koota viheristutukset mahdollisuuksien mukaan asiakkaan tiloissa. Valmiit istutukset sijoitetaan sovittuihin paikkoihin.

Viherkasvien huolto

Jatkuva viherkasvien huoltosopimus kattaa kastelun lisäksi muut tärkeät huoltotoimet; tuenta ja leikkaus, pölyjen pyyhintä, lannoitus kasvukaudella, tuholaisten torjunta - on osattava lukea kasvin antamia merkkejä. 

Silkkikasvien huolto

Silkkikasvit tarvitsevat huoltoa 1-2 kertaa vuodessa, pölyjen pyyhintä ja muotoon asettelu ovat tärkeimmät toimet. 

Ekologista vihersisustamista

SisustusFuksia hyödyntää yritysten jo olemassa olevat viherkasvit, jos niillä on edellytyksiä kasvaa ja voida hyvin. Vain hyvinvoivat kasvit tuottavat iloa! Usein viherkasvien perushuolto ja ruukkujen vaihto samanlaisiin auttaa ilmeen raikastamisessa. Jatkuva huoltosopimus takaa hyväkuntoisten viherkasvien ylläpidon. 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 6Jaa